Welkom Software Bouwer,

Of je nou je eigen software ontwikkelt, of je implementeert Business Processen in SAP, of je onderhoudt een “home grown” applicatie, iedereen wil dat de mensen die ermee moeten werken blije eindgebruikers worden! En Promineth kan je helpen om dat te realiseren!

Niet meer dozen schuiven

Dozenschuiver is wel het ergste wat je naar je hoofd geslingerd kan krijgen als je IT leverancier bent. Klanten willen meer dan een een stuk coding. Ze willen een oplossing die werkt en aan hun verwachting voldoet. En ze verwachten dat hun leverancier dat begrijpt en levert. Promineth kan SW leveranciers helpen om daar nog beter in te worden..

Help de klant met een jaarlijkse health check

Gebruiken de klanten de Software die je hebt geleverd wel op de juiste manier.. . We scannen de logfiles, en checken samen met de Software specialist of jullie software wel gebruikt wordt zoals die gebruikt moet worden. We checken of er stappen worden overgeslagen, of dat er juist teveel handelingen worden verricht. Klanten zijn echt blij met een OK-stempel, en als Software-huis toon je betrokkenheid en initiatief..

"state of the art"

Het is altijd goed om te laten doorschemeren dat je als bedrijf niet achter de ontwikkelingen aanhobbelt, maar oplettend en doortastend bent. Kortom, als je jouw klanten helpt om beter te performen door met de laatste Proces Mining technologie een health check te doen, dan maak je zeker een goede beurt.

Meer sales bij bestaande klanten

Door Process Mining in te zetten kan Promineth je helpen om nieuwe modules en andere producten te verkopen die je hebt ontwikkeld. Hoe werkt dat dan? Als je bij de analyse merkt dat een klant last heeft van iets wat in de nieuwe release is opgelost dan kan dat het salesproces bekorten omdat vrij zuiver is aangetoond wat de voordelen zijn.Ook is het makkelijker om aan de hand van de proces-flow nieuwe producten te positioneren of zelf ontwikkelvoorstellen te doen.