Welkom IT manager,

What is in it for you?  Waarom zou iemand die verantwoordelijk is voor ICT en Innovatie, en die over het algemeen druk genoeg is met de dagelijkse hectiek, tijd vrijmaken voor Proces Mining. We leggen graag uit waarom:

Laagdrempelig beginnen met BI

Voor de IT manager die verantwoordelijk is voor IT en Innovatie, en die BI nog niet op de agenda heeft staan maar wel steeds sterker voelt dat er iets mee moet gebeuren, hebben we een interessante aanbieding. Process Mining is namelijk een perfect entry point in de wereld van Business Intelligence en Big Data. Laagdrempelig, want er hoeven geen investeringen gedaan te worden in Data-lakes, R-programmeurs, Hadoop masters, etc. Met onze hulp kunnen vaak binnen enkele dagen al de eerste indrukwekkende rapporten over de Business aan de Business gepresenteerd worden.

Echte toegevoegde waarde

Wordt IT gezien als een cost-center?
Is de missie voor IT om elk jaar 10% meer te doen met 10% minder budget? Wij zeggen, stop de cost-center missie, en begin met echte strategische waarde toe te voegen aan de business. Transformeer IT in een echte business asset, en geef de business inzicht in de business processen. productieprocessen, logistieke processen. We helpen om dat voor elkaar te krijgen, binnen budget, binnen het gewenste timeframe. Daag ons uit!

Maak BI nog Intelligenter!

Is er al een stevige BI poot opgezet? Levert het Business Intelligence team al mooie rapporten en verhelderende inzichten aan de business? Dan is het nu tijd om daar een schepje bovenop te doen. Het is tijd om de BI capaciteiten uit te bouwen met Proces Mining. Bel ons en we maken er samen een succes van.

Kosten besparen, niet door snijden, maar door te verbeteren

Na een Proces Mining analyse hebben we waardevolle informatie. We kunnen overtuigend de vinger leggen op inefficiënties in de dagelijkse operatie. We hebben inzicht in waar verbeteringen gerealiseerd kunnen worden en met onze Lean aanpak zetten we die inzichten meteen om in besparingen. Geen potentiële besparingen, maar meetbare besparingen. De grap is namelijk dat we de besparingen, dus het effect van de optimalisaties ook met Process Mining inzichtelijk kunnen maken.