Joris Broeren

"Promineth zegt dat ze gegevens omzetten in inzicht en processen transparant maken. Dat is zeker waar en daardoor zijn we bij het HagaZiekenhuis in staat geweest om snel een aantal zwakke plekken in onze werkprocessen zichtbaar te maken en vervolgens…

Jan-Kees Buren

"Ons Datawarehouse heeft samen met Promineth verrassende inzichten geleverd die de basis hebben gevormd voor een aantal hele concrete verbetervoorstellen".

Roelie Louwsma

Naast de prettige samenwerking was vooral de combinatie van expertise op het gebied van Process Mining van Promineth, met de EPIC kennis van D&A bijzonder waardevol en hebben zeker ons proces-inzicht vergroot.

Matthieu van Olffen

"Proces mining geeft ons de inzichten die we nodig hebben. Ik ben hier heel enthousiast over en het project met Promineth was het geld meer dan waard".

Arjen de Vries

"Als adviseur informatievoorziening bij woningcorporatie Lefier had ik proces mining al enige tijd op de radar staan. Lefier heeft samen met Promineth de eerste verkenningen uitgevoerd, en alle betrokken partijen zijn zeer enthousiast"

Jeroen Westerik

Het Proces Mining project met Promineth is vlot verlopen en heeft hele concrete inzichten en nuttige informatie opgeleverd.

IT Auditor

"Promineth confirmed our suspicions of process inefficiencies and made them clearly visible"

Ineke Buurman

With great enthusiasm Promineth helped us to get insight in the way our processes work. Based on these insights we can make a concrete improvement plan.

Peter Bouwmeester

Top working with Promineth to mine WordPress websites for user experience!