Welkom Lean Specialist,

What is in it for you?  Waarom zou een Lean Specialist of een andere proces optimalisator tijd moeten vrijmaken voor Proces Mining. Niet zo moeilijk: Je komt sneller tot de kern, maakt betere diagnoses, je verbeterd je marktposities, en je kan je toegevoegde waarde beter aantonen!

Snel beeld van het echte Proces

Geen langdurige proces discovery sessies meer, niet meer afhankelijk van input van eindgebruikers, echte fact-based procesmodellen met alle varianten.Kortom, lekker snel to the point en daardoor beter en goedkoper dan de rest.

We maken de resultaten inzichtelijk.

Promineth werkt graag samen met Lean consultants, of in Lean projecten. Onze rol is -onder meer- het maken van een opname -voor en na-. Meten is weten, zeggen wij altijd, en door het proces voor en na de optimalisatie door te meten, kunnen we de werkelijke verbetering veel zuiverder kwantificeren. Meetbare resultaten en een Business case die staat als een huis.

Sneller resultaat bij Lean projecten

De Lean methodologie is krachtig en effectief. Maar we weten ook: een Lean traject is vaak een tijdrovende en daarom kostbare exercitie. Daarom is het van belang zo efficiënt mogelijk te werk te gaan om maximale value for money te leveren. Process Mining helpt in alle stappen van de DMAIC cyclus om sneller en efficiënter te werken. Geoptimaliseerde optimalisatie dus..

Begin en Eindig met het Meten van het Proces

In optimalisatie trajecten verandert er meestal iets. En het lastige is: de meeste mensen hebben iets tegen veranderingen en houden het liefst het oude bij het oude. De meest verrassende toegevoegde waarde van Promineth is wel dat we met de verhelderende animaties de werkvloer op gaan. We creëren door te laten zien hoe de zaken er voor staan begrip, acceptatie, medewerking en soms zelfs enthousiasme.. En dat is cruciaal want zonder medewerking van “de vloer” is het doorvoeren van veranderingen vaak een “uphill battle”.