Welkom Business Owner,

Wat kan Promineth voor jou betekenen?  Het ligt voor de hand dat een Business Manager wil weten hoe de hazen lopen binnen het bedrijf. Waar gaat het goed, en vooral: waar kan het beter. Promineth helpt om daar scherp zicht op te krijgen…:

Zie het echte Proces

De kans bestaat dat er al eerder pogingen zijn ondernomen om het proces in kaart te brengen. Brown paper sessies met een consultant. Of met de proces owners in een kamer met een “Lean” blackbelt voor een whiteboard. De “Papieren Waarheid” die daar uit komt is vaak meer een beschrijving van de gewenste situatie dan een representatie van de werkelijkheid. Wij doen dat anders. Er hoeven geen mensen vrijgeroosterd te worden. Met slimme software analyseren we de logfiles van de business applicaties.. Weten hoe.. We komen graag langs om het uit te leggen en een demo te geven.

Andere inzichten met social mining

Bij Promineth zijn onze offerings er op gericht om meer telaten zien dan de proces-stappen only. We kunnen ook kijken naar werkpatronen. Naar hoe mensen samenwerken. We kunnen gaan zoeken hoe het nou komt dat Locatie A het beter doet dan Locatie B. Doen de mensen wel wat ze moeten doen? Waar zitten de verschillen in aanpak? Er zal een wereld voor u open gaan.

Snellere verwerking, blijere klanten.

We gaan samen een aantal interessante statistieken bekijken. Hoe lang duurt het om een order te verwerken, of hoeveel stappen doorloopt een rekening. Als je de ambitie hebt om te verbeteren, dan moet je eerst weten wat er aan de hand is. Als we dat weten gaan we aan de bak om de problemen op te lossen. Onze procesverbeteraars zetten bewezen methodologieën in om het verbeterpotentieel dat we geïdentificeerd hebben ook te concretiseren.

Geld verdienen: Verbeter het Proces!

Nadat we Loops, Bottlenecks en overbodige stappen in het proces hebben geïdentificeerd moet er wel iets gaan gebeuren. Sterker nog, die laatste fase is de mooiste want hier worden besparingen gerealiseerd. Hoe doen we dat: of het nou logistiek is, administratief, productie of gezondheidszorg, we komen goed beslagen ten ijs, met de specialisten en methodologieën die hun waarde vele jaren lang in de praktijk bewezen hebben.