Kienologic en Promineth slaan de handen ineen om produktieprocessen te analyseren en te verbeteren met behulp van Proces Mining. Met het partnerschap kunnen klanten van Kienologic gebruik maken van de kennis en tooling van Promineth op het gebied van proces analyse. Ook nieuwe klanten kunnen hun bestaande processen laten analyseren.
Kienologic is gespecialiseerd in Lean Manufacturing en QRM. Door de samenwerking met Promineth wordt de lean en QRM ervaring van Kienologic gebundeld met de Proces Mining kennis van Promineth. Deze bundeling van krachten betekent voor de klant dat ze snel en accuraat inzicht krijgen in de actuele situatie. Vervolgens biedt Kienologic kennis en hulp op maat om de problemen op te lossen.
Promineth helpt de organisatie beter inzicht in het daadwerkelijke proces te verkrijgen. Door slimme software wordt snel inzichtleijk waar varianten ontstaan, waar het proces minder soepel verloopt, waar de regels worden overschreden en waar de knooppunten zitten die zorgen voor een langere doorlooptijd. Dit alles wordt gebaseerd op harde feiten. Door Process Mining krijgt u:
· Direct een duidelijk beeld van uw processen;
· Snel inzicht in de bottlenecks;
· Besluiten op basis van feiten i.p.v. fictie;
· Afwijkende patronen in de uitvoering van processen te zien;
· Een versnelling van verbeterinitiatieven als QRM, Lean manufacturing, etc.
· Informatie waardoor u uw processen effectief en efficiënt kunt (her)ontwerpen;
· Duidelijker beeld over de processen bij de managers en medewerkers;)